Verkoop \ Gesloten \ Hapert - K-gesloten

Prijs* Maak een keuze
Categorie Gesloten
Type afnameVerkoop
MerkHapert
Lengte (m)
Breedte (m)
Hoogte (m)
Draaggewicht (kg)

* Prijzen zijn onder voorbehoud
K-gesloten
K-gesloten K-gesloten K-gesloten

Hapert - K-gesloten

Deze degelijk opgebouwdeaanhangwagens zijn niet alleen perfect inzetbaar om uw waardevolle spullen van A naar B te vervoeren, maar ook voor tal van andere toepassingen zijn deze modellen uitermate geschikt!
Alle gesloten modellen K van Hapert zijn uitgerust met een compleet gelast en volda verzinkt cassis en leverbaar als temdem- of zelfs drie-assige aanhangwagen.
De wanden zijn uitgevoerd in 15 mm. dikke panelen met een meervoudig gelaagde multiplex kern of 25 mm. dikke polyester panelen met een kern van isolatiemateriaal.
De zeer complete uitvoering van alle K- modellen met gesloten opbouw is uitgevoerd met 2 achterdeuren en voorzien van RVS hang- en sluitwerk en dito bevestigingsmaterialen.
Allelei praktische opties zijn leverbaar.
Wat te denken van: zijdeur(en), aluminium of kunststof rolluik(ken), zijklep(pen) of bv. oprijbalken welke geïntergreerd zijn onder de vloer.
Ok een uitvoering met deksel is mogelijk.
Daarnaast behoren ook vele, functionele accessoires tot de leveringsmogelijkheden zoals een spoiler, een afgeschuinde voorzijde, ramen, (dak)luiken, imperiaals met of zonder ladderrol.
Kortom: dankzij het brede assortiment vindt U altijd wel de Hapert- aanhangwagen die exact beantwoordt aan uw persoonlijke wensen.

Accessoires

Offerte aanvragen

Nadat u een keuze heeft gemaakt bij de productopties rechtsboven, verschijnt hier een bestelformulier.